HELSENORGE

Angst og depresjon - Introduksjonskurs i mestring av angst og depresjon (2022)

Introduksjonskurs i mestring av angst og depresjon er et terapiforberedende kurs for deg som står på venteliste til individualbehandling ved Enhet for klinisk forskning og innovasjon. Kurset har flere oppstartsdatoer.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Kurset er for pasienter som har vært på vurderingssamtale ved Enhet for klinisk forskning og innovasjon og som har fått tilbud om behandling.

Om tilbudet

Kurset er basert på kognitiv terapi og ledes av erfarne terapeuter ved enheten. Tilbudet passer for deg som ønsker å lære mer om vanlige psykiske plager som angst og depresjon, kognitiv terapi og forholdet mellom psykisk helse og arbeid. Kurset er også egnet som et utgangspunkt for videre selvhjelpsarbeid. 

Praktisk info

Kurset går over 4 uker, hvor du møter 2 timer, én gang i uken. Du betaler egenandel etter gjeldende takster pr kursdag frem til du har nådd grensen for frikort. Det blir sendt ut giro i etterkant av hver kursdag. Avbestilling må skje innen 24 timer før kurset. Ved for sen avbestilling vil du bli fakturert etter gjeldende satser fastsatt av Helse- og Omsorgsdepartementet. Gebyret gjelder også ved frikort. 

Fant du det du lette etter?