Atrieflimmer 2020 (LMS)

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende, 12.02.2020, Lærings- og mestringssenteret

Kurset passer for deg som har atrieflimmer og dine
pårørende/nærstående.

Om kurset

Kurset varer en dag, 6 ½ time på dagtid. Det er som regel 8-12 deltager. Her møter du fagpersoner med kunnskap om atrieflimmer og en likeperson som selv har atrieflimmer. Fokus i kurset er hvordan du best mulig kan mestre dagliglivets utfordringer og påvirke egen helse positivt.

Sentrale temaer

• Hva er atrieflimmer? Årsaker, symptomer, utredning og behandling
  • Medisinbruk, refusjonsordninger, egenandel og frikort
  • Hvordan leve med atrieflimmer i hverdagen? Fysisk aktivitet, stress, følelser og livskvalitet
Last ned kursbrosjyren via lenken under:

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Henvisning fra lege sendes til:

Diakonhjemmet sykehus, Medisinsk poliklinikk, Boks 23 Vinderen, 0319 Oslo.

Ca. 3-4 uker før kursstart får du tilsendt invitasjon til kurset med program og informasjon om hvor du kan ringe for å melde deg på.

12.02.2020
Fysisk helse Steinerud

Lærings- og mestringssenteret (LMS)

Lærings- og mestringssenteret (LMS)