Atrieflimmer (LMS)

Kurs, 25.09.2019, Lærings- og mestringssenteret

Kurset passer for deg som har atrieflimmer og dine pårørende/nærstående.

Om tilbudet

Kurset varer en dag, 6 ½ time på dagtid. Det er som regel 8-12 deltager. Her møter du fagpersoner med kunnskap om atrieflimmer og en likeperson som selv har atrieflimmer. Fokus i kurset er hvordan du best mulig kan mestre dagliglivets utfordringer og påvirke egen helse positivt. Kurset holdes vanligvis to ganger i året.

Sentrale temaer

• Hva er atrieflimmer? Årsaker, symptomer, utredning og behandling
  • Medisinbruk, refusjonsordninger, egenandel og frikort
  • Hvordan leve med atrieflimmer i hverdagen? Fysisk aktivitet, stress, følelser og livskvalitet

Lærings- og mestringssenteret, tlf. 22 45 44 60
E-post: lms@diakonsyk.no. Ikke sensitiv informasjon.

Kurssted

Lærings- og mestringssenteret, Diakonhjemmet bibliotek og læringssenter, 4.etg. Diakonveien 18 (vis-a-vis sykehusets hovedinngang).

Kursavgift

Deltagerne betaler spesialisttakst (det samme som en poliklinisk konsultasjon) for hele kurset. Ingen egenandel ved frikort. Pårørende deltar gratis.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Henvisning fra lege sendes til:

Diakonhjemmet sykehus, Medisinsk poliklinikk
Boks 23 Vinderen, 0319 Oslo

3-4 uker før kurset vil du motta invitasjon i posten med program og informasjon om påmelding. Deltakerne betaler en egenandel som ved en konsultasjon på sykehuset, frikort gjelder.

25.09.2019
Diakonveien 18, 0370 Oslo

Lærings- og mestringssenteret (LMS)

Medarrangør

Medisinsk avdeling

Lærings- og mestringssenteret (LMS):
Diakonhjemmets bibliotek og læringssenter,
Diakonveien 18, 4.etg. (vis-a-vis sykehusets hovedinngang).
E-post: lms@diakonsyk.no

Kartbeskrivelse - Lærings- og mestringssenteret

E-post og personvern
På nettsiden har du mulighet til å kontakte oss via e-post. Når du har sendt en melding vil navn, e-postadresse (dersom du ønsker svar på din henvendelse) og hva du skriver om i meldingen bli lagret. Det er derfor viktig at det ikke opplyses om sensitiv informasjon eller personopplysninger i e-posten, for eksempel fødselsnummer eller helseopplysninger. Les mer om personvern via lenken under: