Atrieflimmer (LMS)

Kurs, 25.09.2019, Lærings- og mestringssenteret

Medisinsk avdeling på Diakonhjemmet Sykehus samarbeider med Lærings- og mestringssenteret (LMS) om opplæring til personer med atrieflimmer og deres pårørende/nærstående.

Heldagskurs som arrangeres onsdag 25. september 2019.  Kurset tar for seg tema som:

• Hva er atrieflimmer? Årsaker, symptomer, utredning og behandling
  • Medisinbruk, refusjonsordninger, generisk bytte, egenandel og frikort
  • Hvordan leve med atrieflimmer i hverdagen? Fysisk aktivitet, stress, følelsesmessige reaksjoner

Kurset er utviklet i et samarbeid mellom fagpersoner og Landsforening for hjerte- og lungesyke LHL. Kursledere er fagpersoner ved sykehuset med bred kunnskap om tema som kurset omhandler og en som har lang erfaring med å leve med atrieflimmer.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

For kursdeltakelse kreves henvisning fra medisinsk poliklinikk eller egen lege. Henvisningen sendes til:

Diakonhjemmet sykehus, Medisinsk poliklinikk
Boks 23 Vinderen, 0319 Oslo

3-4 uker før kurset vil du motta invitasjon i posten med program og informasjon om påmelding. Deltakerne betaler en egenandel som ved en konsultasjon på sykehuset, frikort gjelder.

25.09.2019
Fysisk helse Steinerud

Lærings- og mestringssenteret (LMS)

Medarrangør

Medisinsk avdeling

Lærings- og mestringssenteret (LMS):
Diakonhjemmets bibliotek og læringssenter,
Diakonveien 18, 4.etg. (vis-a-vis sykehusets hovedinngang).

Lærings- og mestringssenteret (LMS)
LMS@diakonsyk.no

Lærings- og mestringssenteret (LMS) tilbyr opplæring til personer med kroniske sykdommer eller langvarige helseplager og til deres pårørende.

Læringstilbudene ved LMS organiseres i grupper på 8-15 personer. De planlegges, gjennomføres og evalueres i samarbeid mellom personer med erfaring med å leve med den aktuelle sykdommen/helseplagen og fagpersoner fra sykehuset.

NB: ikke send sensitiv informasjon om helseforhold, diagnoser eller personnummer på E-post. Bruk da postadressen:
Lærings- og mestringssenteret
Diakonhjemmet sykehus