Fibromyalgi og langvarige muskelsmerter (2019)

Kurs, 23.05.2019, Revmatologisk avdeling

Hensikten med undervisningen er å gi deg som har kroniske muskelsmerter/fibromyalgi økt kunnskap og forståelse om hva langvarige muskelsmerter og fibromyalgi er, samt om smerter og mestring.

• Kroniske muskelsmerter og fibromyalgi. Ved overlege Hilde Berner Hammer.
  • Hvordan leve best mulig med kroniske smerter? Ved Liv Rognerud Eriksson, klinisk spesialist i sykepleie/veileder.

•  Vi legger opp til et samspill med deltagerne under kurset og pauser legges inn i programmet.
    • Du oppfordres til å ha med den en av dine nærmeste.
    • Dette er et endagskurs som går på dagtid, kl. 8-16 (med en times pause kl. 12.00 - 13.00).

Påmelding

Hvis du er pasient ved Revmatologisk avdeling ved Diakonhjemmet Sykehus kan du sende oss en mail ved å oppgi navn, adresse, fødselsdato (ikke fødselsnummer) og telefonnummer til e-postadressen revmakurs@diakonsyk.no  eller ringe oss på 22 45 18 82.

• Hvis du ikke er pasient ved Revmatologisk avdeling, trenger vi en henvisning fra din fastlege.
  • Etter mottatt påmelding / henvisning blir du registrert og vil få tilsendt invitasjon så snart vi har ledig plass.
  • Vanlig egenandel (eventuelt frikort). Pårørende ingen egenandel.
Har du spørsmål kan du ringe oss på telefon 22 45 18 82 eller Liv Rognerud Eriksson telefon 22 45 48 73.

23.05.2019
09:00-15:00 Torsdag 23. mai 2019