Introduksjonskurs i mestring av angst og depresjon (nov. 2019)

Kurs, Oppstart tirs. 5. nov. kl. 14.00 - 16.00, Poliklinikken Raskere tilbake

Kurset er et tilbud til deg som er i behandling eller står på venteliste til individualbehandling hos terapeut ved Poliklinikken Raskere tilbake.

Kurset er basert på kognitiv terapi og ledes av erfarne terapeuter som er ansatt ved poliklinikken. Kurset passer for deg som ønsker:

• Å lære mer om hva angst og depresjon er
  • Å lære om hvordan det er mulig å få kontroll over problemene
  • Å få innspill til hvordan du kan få mest mulig ut av den påfølgende/pågående terapien
  • Å lære mer om hvordan psykisk helse og arbeid henger sammen, og få tips om hvordan best fungere på jobb når man har psykiske plager.

Tidspunkt og varighet

Kurset går over 4 uker, hvor du møter 2 timer, én gang i uken fra kl 14.00 - 16.00. For størst utbytte anbefales at man kan delta på alle de fire kursmøtene. Kurset holdes i lokalene til Poliklinikken Raskere tilbake, Forskningsveien 7, inngang A1, 2 etg (se kartbeskrivelse). Introduksjonskurset er et tilbud fra spesialisthelsetjenesten og du betaler egenandel etter gjeldene takster for hvert møte fram til grensen for frikort. Deretter er kurset gratis.

Kursdatoer

• Tirs. 05.11 Kl. 14.00 - 16.00