Kunst- og uttrykksterapi (okt. 2019)

Kurs, Oppstart torsdag 31. oktober kl. 12.00-14.30, Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen

Det å ha psykiske helseutfordringer over tid tar mye energi og krefter. Å komme seg kan være en lang og krevende prosess. Vi ønsker å bidra til at du får mulighet til og utforske egne ressurser og mestringsevner.

Om tilbudet

I kurset benytter vi temabasert undervisning, dialog og kreative uttrykksformer. Kurset går over 7 påfølgende torsdager og hvert møte varer 2 timer og 30 min. Som kursdeltaker må du prioritere oppmøte i hele kursperioden og være villig til å arbeide med egen målsetting.

Tilbudet er et diagnoseuavhengig lærings- og mestringskurs som bygger på kunst- og uttrykksterapi og oppmerksomhetstrening.

Påmelding og egenandel

Dette er et tilbud fra spesialisthelsetjenesten og du trenger en henvisning fra behandler for å kunne delta. Alle påmeldte vil bli invitert til en samtale med en av kurslederne før oppstart. Du betaler én egenandel etter gjeldende takst for hele kurset. Frikort gjelder.


Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Du trenger henvisning fra din behandler ved Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen for å delta på kurset.

Når og hvor

Tid
Oppstart torsdag 31. oktober kl. 12.00-14.30
Klokkeslett
 
Sted
Psykisk helse Vinderen
  
Arrangør
Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen
 
Kontaktinformasjon
May Britt Gjellestad - Kunst- og uttrykksterapeut
Mobil: 489 90 45
 
Mer informasjon
May.Britt.Gjellestad@diakonsyk.no  

Kurset starter torsdag 31. oktober 2019 og går over 7 påfølgende torsdager. Merk at kurstilbudet har regelmessig oppstart. Kontakt kursleder for mer informasjon

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.