Kurs i mestring og forebygging av depresjon (okt. 2019)

Kurs, 14.10.2019-05.11.2019, Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen

Kurstilbud hvor deltakerne lærer hvordan det er mulig å få kontroll over depresjon, og hvordan de kan forebygge tilbakefall av plagene.

Sentrale temaer

Kjennetegn og årsaker til depresjon, negativ tenkning, grunnleggende negative leveregler, grubling og bekymring, angst, relasjoner, nettverk, kommunikasjon, aktivitet/arbeid og mindfulness.  

Kurset er workshop-basert. Det vil være korte bolker med undervisning avløst av oppgaver hvor deltakere i stor grad vil samhandle med andre. Oppgavene skal være enkle å utføre, og det kreves ingen forkunnskaper for å delta på kurset. Kurset baserer seg i hovedsak på prinsipper hentet fra kognitiv terapi.

Praktisk informasjon

Dette er et tilbud fra spesialisthelsetjenesten og du trenger en henvisning fra behandler/fastlege for å delta. Du betaler egenandel etter gjeldende takster for hvert gruppemøte frem til du har nådd grensen for frikort. Deretter er kurset gratis.

  • Oppstart: Mandag 14. oktober 2019.
  • Tidspunkt: Kl 12.30 - 15.00
  • Sted: Forskningsveien 7, inngang C1
  • Betaling: Egenandel etter gjeldende takst inntil frikortgrensen.
  • Parkering på oppmerkede p-plasser. P-avgift fram til kl. 17.00

Når og hvor

Dato
14.10.2019-05.11.2019 
Klokkeslett
Kl. 12.30 - 15.00
Sted
Psykisk helse Vinderen
  
Arrangør
Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen
 
Mer informasjon
Synne.Loes@diakonsyk.no  
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.