Selvfølelse - kurs for bedre selvfølelse i hverdagen

Kurs, 17.03.2020, Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen

Positiv selvfølelse er godt for vår psykiske helse. God selvfølelse gir oss økt livskvalitet og styrker oss på alle arenaer i livet. Våren 2020 holder vi kurs for deg i alderen 17 – 35 som ønsker å få en bedre selvfølelse.

Om tilbudet

De fleste av oss kan tenke oss å forbedre vår selvfølelse. En elev eller student med en positiv selvfølelse vil ha gode forutsetninger for en vellykket skolegang og tilfredsstillende forhold til sine skolekamerater. Positiv selvfølelse kan også forebygge psykiske lidelser, som for eksempel depresjon og angst.

Våren 2020 holder vi kurs for deg i alderen 17 – 35 som ønsker å få en bedre selvfølelse og som bor i en av de tre bydelene Frogner, Ullern og Vestre Aker. Kurset bygger på kognitiv atferdsterapi som en god dokumentert behandlingsmetode for flere psykiske utfordringer, inkludert lav selvfølelse. Målet med kurset er å forebygge og forbedre psykiske lidelser. 

Kursinnhold

Sentrale temaer; Hva du selv kan gjøre for å oppnå positiv selvfølelse

  • Hvordan du kan snu negative tankemønstre
  • Hva du kan gjøre for å ta vare på og støtte deg selv
  • Hvordan du bedre kan få hevdet deg i møte med andre, enten det er foreldre, venner, lærere eller arbeidsgivere

Kurset består av åtte ukentlige samlinger à to timer

Du vil i forkant av kurset bli innkalt til en informasjons- og kartleggingssamtale. Kurset arrangeres av allmenn FACT team , Pilestredet 75. Allmenn FACT team er organisert under Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen, Diakonhjemmet Sykehus.

Målgruppe

Ungevoksne i alderen 17 – 35 som ønsker å få en bedre selvfølelse og som bor i en av de tre bydelene Frogner, Ullern og Vestre Aker. Er ved henvisningspunkt i behandling ved Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen.

Kursinvitasjon

Last ned kursinvitasjonen via lenken under:


Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Via behandler eller ved direkte kontakt med  kursansvarlig Nasrettin Sønmez (Se mailadr. under)

Når og hvor

Dato
17.03.2020 
Klokkeslett
13.30 - 15.30
Sted
Psykisk helse Vinderen
  
Arrangør
Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen
 
Kontaktinformasjon
Nasrettin Sønmez
Tlf: 918 48 652
Nasrettin.Sonmez@diakonsyk.no


 
Mer informasjon
Nasrettin.Sonmez@diakonsyk.no  

E-post og personvern

På nettsiden har du mulighet til å kontakte oss via e-post. Når du har sendt en melding vil navn, e-postadresse (dersom du ønsker svar på din henvendelse) og hva du skriver om i meldingen bli lagret. Det er derfor viktig at det ikke opplyses om sensitiv informasjon eller personopplysninger i e-posten, for eksempel fødselsnummer eller helseopplysninger. Les mer om personvern via lenken under:


Fant du det du lette etter?