Smitteverndagen

Fagdag om smittevern

Kommer sopp og kunstig intelligens til å styre oss i fremtiden?

Så du «The last of us» og ble bittelitt bekymret for at sopp faktisk kan invadere mennesker? Eller tenker du på om det du jobber med i dag kan erstattes av kunstig intelligens?

På smitteverndagen kan du lære mer om nettopp sopp og kunstig intelligens, og mye annet. Vet du for eksempel hva NOST er? Det svarer Mette Fagernes, Marit Helene Bjølverud og Heidi Skjerven på. Lurer du på hvordan du forebygger og behandler venøse leggsår? Eva Kronholm Heiberg forteller deg det. Disse og mange andre emner kan du bli klokere på.

Kurset er gratis for medarbeidere. Påmeldingen er bindende om du deltar hele dagen, og da er kaffe og lunsj inkludert. Drop-in er også mulig (inkluderer ikke kaffe og lunsj).

Godkjenning/merittering

Kurset er godkjent fra Fagforbundet som tellende i program for klinisk fagstige med 7 timer for hjelpepleiere, omsorgsarbeidere, helsefagarbeidere, sykepleiere, vernepleiere, ergoterapeuter og fysioterapeuter.

Kurset er søkt godkjent av Norsk Sykepleierforbund (NSF) som meritterende for klinisk spesialist i sykepleie/spesialsykepleier med 7 timer.

Kurset er søkt godkjent av Den norske legeforening for:
- Allmennmedisin med 7 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanning (forlengelse av retten til tilleggstakst).
- Indremedisin med 7 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering.
- Spesialistenes etterutdanning for leger i gammel ordning og kompetanseområdet alders- og sykehjemsmedisin med 7 timer som valgfritt kurs.


OBS! Registrering fra kl. 7:45
Fant du det du lette etter?