Nasjonal behandlingstjeneste for revmatologisk rehabilitering (NBRR)

Nasjonal behandlingstjeneste for revmatologisk rehabilitering (NBRR) tilbyr skreddersydd tverrfaglig rehabilitering for pasienter over 18 år med kronisk inflammatorisk revmatisk sykdom, både inflammatoriske leddsykdommer og bindevevssykdommer.

Oppmøtested

Diakonveien 12
Evt inngang fra Reidar Kobros vei 12
I 3 etasje i E-fløyen
Somatikk og administrasjon - Diakonhjemmet Sykehus
Diakonveien 12, 0370 Oslo(Kart)
Postboks 23 Vinderen, 0319 Oslo

• Fibromyalgi og muskelsmerter

Hensikten med undervisningen er å gi deg som har kroniske muskelsmerter/fibromyalgi økt kunnskap og forståelse om hva langvarige muskelsmerter og fibromyalgi er, samt om smerter og mestring.

• Kontaktmøter for leger 2020

Kontaktmøtene for leger er godkjente av Oslo Legeforening som tellende møteserie i videre- og etterutdanning i spesialiteten allmennmedisin, begrenset oppad til 20 timer per år.

• Kransåresykdom

Kurset passer for deg som har hatt hjerteinfarkt og dine pårørende/nærstående.

• Langvarige muskelsmerter og fibromyalgi

Hensikten med undervisningen er å gi deg som har kroniske muskelsmerter og fibromyalgi økt kunnskap og forståelse om hva langvarige muskelsmerter og fibromyalgi er, samt om smerter og mestring.

• Livsstilsendring

Behandlingen passer for deg som ønsker å oppnå bedre helse gjennom endring av livsstil.

• Revmaskolen - Å leve med revmatisk sykdom

Revmaskolen er et tilbud til deg som har en forholdsvis nyoppdaget leddgikt, psoriasisartritt eller Bechterews sykdom. Undervisningen kan også være nyttig for deg som har hatt sykdommen over tid. Pårørende er også velkomne til å delta.

• Sosial fobi - kurs og behandling for sosial fobi

På kurset får du kunnskap om atferd og tankemønstre som opprettholder den sosiale angsten, og om hvordan man kan redusere mengden av disse strategiene.

• Søvn - Mestring av søvnvansker

Kurset er et behandlingsopplegg i gruppe på inntil 16 deltakere. Det retter seg mot deg som har en fysisk sykdom og søvnproblemer.