Fagmøte om behandlingsanbefalinger for håndartrose

NKRR har gleden av å invitere helsepersonell til fagmøte om EULARs oppdaterte behandlingsanbefalinger ved håndartrose, fredag 25. oktober kl. 08.45.

I 2018 oppdaterte EULAR anbefalingene for behandling av håndartrose. De første anbefalingene kom i 2007, siden er det utviklet mye ny kunnskap om hva som er god behandling av håndartrose.

Ergoterapeut og forsker hos NKRR, professor Ingvild Kjeken, skal lede fagmøtet og vil snakke om hva som er nytt i de oppdaterte anbefalingene for behandling av håndartrose. Hovedfokus vil være på konservativ behandling, som omfatter informasjon, håndtrening, hjelpemidler og ortoser.

Mer om håndartrose

NKRR har utarbeidet mye informasjon om artrose. Blant annet finner du flere informasjonsfilmer på NKRRs youtubekanal, og en av filmene er et eget treningsprogram for de med håndartrose. Vi har også laget et nettbasert artrosekurs som består av fem korte filmer som oppsummerer det viktigste man trenger å vite om behandlingsanbefalingene for artrose, inkludert håndartrose.  Det er også laget seks engelske videoer basert på EULAR anbefalingene som nylig ble lagt ut på YouTube.

Du kan også lese mer om de oppdaterte behandlingsanbefalingene i denne artikkelen.

Om Norsk Helsenetts videotjeneste

Fagmøtet avholdes via videotjenesten til Norsk Helsenett (NHN), som er godkjent for bruk for alle aktører i helsesektoren. De som skal delta på møtet må gjøre dette fra oppsatte videokonferansesystem i Norsk helsenett. Dette finnes nå ved de fleste institusjoner og sykehus.

Påloggingskode for deltakere innenfor NHN sine systemer: 998856.

Du kan også logge deg på med Lynch eller Skype for business hvis du bruker denne adressen: 998856@vm.nhn.no

Vel møtt til fagmøte fredag 25. oktober kl. 08.45-09.15.

NB! Fagmøtet starter presis 08.45 så vi anbefaler dere å logge dere på i god tid før det. Det vil ikke bli mulighet til å stille spørsmål under selve fagmøtet.

Vær også oppmerksom på at det er viktig at dere har skrudd av mikrofonen hos dere, da det vil skape forstyrrelser på lyden for alle som følger fagmøtet dersom mikrofonen deres er på.

Presentasjon fra fagmøtet

Fikk du ikke med deg fagmøtet den 25. oktober? Vi filmet fagmøtet og har lagt det ut her.