Fagmøte om EULARs anbefalinger for fysisk aktivitet

10. mai har NKRR gleden av å invitere helsepersonell til fagmøte om EULARs nye anbefaligner for fysisk aktivitet og trening for personer med inflammatorisk leddsykdom og artrose.

Fysisk aktivitet

Fagmøte om EULARs anbefalinger for fysisk aktivitet

I 2018 kom EULAR med nye anbefalinger for fysisk aktivitet for personer med artrose og inflammatoriske leddsykdommer, som spondyloartritt og leddgikt. Professor og fysioterapeut ved NKRR, Hanne Dagfinrud, deltok i arbeidet med de nye anbefalingene. Fredag 10. mai fra klokken 08.45 til 09.15 presenterer hun resultatet på fagmøtet, som arrangeres via Norsk 
Helsenetts videotjeneste.

Målet med fagmøtet er å gi en kort bakgrunn for hvorfor EULARs anbefalinger ble utviklet og metoden som ble brukt i dette arbeidet, samt å gi en innføring i hva anbefalingene går ut på.

Vil du lese mer om anbefalingene?

Du kan du lese mer om anbefalingene i denne artikkelen.  

Om Norsk Helsenetts videotjeneste

Fagmøtet avholdes via videotjenesten til Norsk Helsenett (NHN), som er godkjent for bruk for alle aktører i helsesektoren. De som skal delta på møtet må gjøre dette fra oppsatte videokonferansesystem i Norsk helsenett. Dette finnes nå ved de fleste institusjoner og sykehus.

Påloggingskode for deltakere innenfor NHN sine systemer: 998856.
Du kan også logge deg på med Lynch hvis du bruker denne adressen: 998856@vm.nhn.no

Vel møtt til fagmøte fredag 10. mai kl. 08.45-09.15.

NB! Foredraget starter presis 08.45 så vi anbefaler dere å logge dere på i god tid før det.

Vær også oppmerksom på at det er viktig at dere har skrudd av mikrofonen hos dere, da det vil skape forstyrrelser på lyden for alle som følger fagmøtet dersom mikrofonen deres er på.