HELSENORGE
Nasjonal nettverkskonferanse

Nettverkskonferansen revmatologisk rehabilitering

Nå nærmer vi oss fristen for lavere pris til årets konferanse. Frem til 1. februar får du redusert pris for påmelding uansett form for deltagelse. Siste mulighet til å skaffe seg bilett er 23. mars. Konferansen finner sted 4. og 5. mars i Bodø.

Landskapsbilde fra Bodø
Foto: Tore Stenersen

Du finner påmelding, prisliste, program og annen praktisk informasjon her: Nasjonal nettverkskonferanse revmatologisk rehabilitering 2022 - Diakonhjemmet Sykehus

Du kan også melde deg på direkte gjennom denne lenken: https://www.participant.no/event/nasjonalnettverkskonferanserevmatologiskrehabilitering2022

Nettverksmiddag på konferansehotellet onsdag 4. mai kl. 19:30 er inkludert for alle unntatt de som kun deltar torsdag 5. mai.

Vi har troa og satser på at vi kan samles til fysisk konferanse i vakre Bodø. Vi gjør selvsagt kontinuerlige vurderinger og tilpasninger basert på smittetrykk og hensyn, men vi håper at vi etter denne lange tiden med digital hverdag kan møtes til to flotte dager med fantastisk faglig påfyll omringet av vakker natur.

Årets konferanse er fullpakket med spennende temaer, flotte forelesere og engasjerende faglig påfyll, erfaringsutveksling og gode samtaler! I år handler konferansen om «Pasient anno 2022 – Mellom digital oppfølging og uterehabilitering». Nye former for rehabilitering har blitt høyaktuelt gjennom perioden med pandemi. Flere har testet ut digital oppfølging og uterehabilitering. På nettverkskonferansen får du høre mer om dette. Vi retter også søkelyset mot hvordan vi kan få til sømløse og helhetlige pasientforløp. Dette er aktuelt for deg som jobber i spesialist- og kommunehelsetjenesten, for deg som forsker og underviser, og for deg som har revmatisk sykdom.

Formålet med konferansen er å bidra til økt kompetanse innen revmatologi, rehabilitering og samtidig skape møteplasser og nettverk for fagfeltet vårt.