Velkommen til fagmøte om klinisk helsepsykologi

NKRR har gleden av å ønske velkommen til fagmøte for helsepersonell fredag 30. august klokken 08.45.

På fagmøtet vil psykologspesialist Elin Fjerstad presentere «Håndbok i klinisk helsepsykologi. For deg som behandler pasienter med somatisk sykdom og skade». Spesielt vil tema som etterlevelse og endring av helsevaner, samt mentale verktøy, bli belyst.

Elin Fjerstad er spesialist i klinisk psykologi, og jobber ved Enhet for psykiske helsetjenester i somatikken, ved Diakonhjemmet Sykehus. Den helsepsykologiske tjenesten tar imot pasienter som trenger hjelp til å mestre sykdom og plager, og til å forebygge/behandle psykiske plager som angst og depresjon. Hun har skrevet boken sammen med sine kollegaer ved enheten, Torkil Berge, Ingrid Hyldmo og Nina Lang. Forfatterne har skrevet ut ifra sin kliniske erfaring med pasienter som får medisinsk oppfølging på sykehuset.

Om Norsk Helsenetts videotjeneste

Fagmøtet avholdes via videotjenesten til Norsk Helsenett (NHN), som er godkjent for bruk for alle aktører i helsesektoren. De som skal delta på møtet må gjøre dette fra oppsatte videokonferansesystem i Norsk helsenett. Dette finnes nå ved de fleste institusjoner og sykehus.

Påloggingskode for deltakere innenfor NHN sine systemer: 998856.
Du kan også logge deg på med Lynch eller Skype for business hvis du bruker denne adressen: 998856@vm.nhn.no

Vel møtt til fagmøte fredag 30. august kl. 08.45-09.15.

NB! Fagmøtet starter presis 08.45 så vi anbefaler dere å logge dere på i god tid før det. Det vil ikke bli mulighet til å stille spørsmål under selve fagmøtet.

Vær også oppmerksom på at det er viktig at dere har skrudd av mikrofonen hos dere, da det vil skape forstyrrelser på lyden for alle som følger fagmøtet dersom mikrofonen deres er på.