Velkommen til webinar om covid-19

NKRR har gleden av å invitere til webinar fredag 15. mai kl 08.45. Temaet er covid-19 og revmatisk sykdom.

Vi ønsker å svare på de viktigste spørsmålene rundt covid-19 og revmatisk sykdom.

Vi vet at det er mange som har spørsmål rundt covid-19 og revmatisk sykdom. Det ønsker NKRR å gjøre noe med, og arrangerer derfor et webinar hvor vi besvarer de viktigste spørsmålene.

Till Uhlig, overlege, revmatolog og professor, vil sammen med Marianne Skaar, erfaringskonsulent og leder av REVMA pasientråd, dra oss igjennom de mest stilte spørsmålene og svarene. Har du et spørsmål du ønsker svar på, les mer her.

Webinaret avholdes via videotjeneste

Fagmøtet avholdes via videotjenesten til Norsk Helsenett (NHN), som er godkjent for bruk for alle aktører i helsesektoren. De som skal delta på møtet må gjøre dette fra oppsatte videokonferansesystem i Norsk helsenett. Dette finnes nå ved de fleste institusjoner og sykehus.

Påloggingskode for deltakere innenfor NHN sine systemer: 993812

Du kan også logge deg på med Lync eller Skype for business hvis du bruker denne adressen: 993812@vm.nhn.no  eller via nettleser på pc: https://join.nhn.no (påloggingskode 993812)

NB! Fagmøtet starter presis 08.45 så vi anbefaler dere å logge dere på i god tid før det. Det vil bli mulighet til å stille spørsmål under selve webinaret.

Vær også oppmerksom på at det er viktig at dere har skrudd av mikrofonen hos dere, da det vil skape forstyrrelser på lyden for alle som følger fagmøtet dersom mikrofonen deres er på.

Vi gleder oss til å dele denne kunnskapen med dere!