Velkommen til webinar om lærings- og mestringskurs med tolk

NKRR har gleden av å invitere til webinar fredag 29. mai, fra kl. 08:45 – 09:15. Temaet er: Hvordan kan lærings- og mestringskurs arrangeres med ulike språkgrupper i samme kurs? Vi deler erfaringer fra Revmakurs med tolk, på Diakonhjemmet Sykehus.

Å holde lærings- og mestringskurs når deltakerne snakker flere forskjellige språk og det trengs tolk, kan by på utfordringer. NKRR arrangerer derfor et webinar hvor Liv Rognerud Eriksson, fagsykepleier/ LMS vil sammen med Maryam Azimi, likeperson, dele av sine erfaringer med å gjennomføre slike kurs.

Har du spørsmål rund denne typen LMS-kurs, send oss en mail til nkrr@diakonsyk.no. Vi tar imot alle spørsmål frem til 27. mai. Det vil også bli anledning til i å stille spørsmål underveis i møtet, send mail til samme adresse, nkkr@diakonsyk.no

Webinaret avholdes via videotjeneste

Fagmøtet avholdes via videotjenesten til Norsk Helsenett (NHN), som er godkjent for bruk for alle aktører i helsesektoren. De som skal delta på møtet må gjøre dette fra oppsatte videokonferansesystem i Norsk helsenett. Dette finnes nå ved de fleste institusjoner og sykehus.
Påloggingskode for deltakere innenfor NHN sine systemer: 711980

Du kan også logge deg på med Lync eller Skype for business hvis du bruker denne adressen: 711980@vm.nhn.no eller via nettleser på pc https://join.nhn.no (påloggingskode 711980)

NB! Fagmøtet starter presis kl. 08:45 så vi anbefaler dere å logge dere på i god tid før det.

Vær også oppmerksom på at det er viktig at dere har skrudd av mikrofonen hos dere, da det vil skape forstyrrelser på lyden for alle som følger fagmøtet dersom mikrofonen deres er på.

Vi gleder oss til å dele denne kunnskapen med dere!