Webinar om smerte i et biomedisinsk perspektiv

Velkommen til webinar fredag 19. februar, fra kl 08:30 til 09:00. Professor og overlege i revmatologi, Hilde Berner Hammer, vil snakke om smerte, i et biomedisinsk perspektiv.

Hilde Berner Hammer, professor og overlege i revmatologi.

​Hvorfor dette temaet?

Smerte er det vanligste symptomet ved revmatiske sykdommer. Det er viktig å kartlegge pasientens smerteopplevelse og hva som kan være årsak til smerten for å kunne gi den riktige behandlingen.

Hva gir det deg som deltaker?

Som helsepersonell er det viktig å ha kunnskap om de tre hovedtypene av smerte, slik at en har bakgrunn for å vurdere type smerte og dermed valg av behandling. I tillegg er det avgjørende for pasienten at han/hun forklares hva slags smerte som er dominerende, og hvorfor en velger aktuell behandling.

Praktisk info

Webinaret avholdes på YouTube, så benytt denne linken: https://youtu.be/oT2E6t4Oaxo

NB! Webinaret starter presis kl. 08.30 så vi anbefaler dere å klikke dere inn i god tid før det. Det vil også bli anledning til i å stille spørsmål underveis i chatten.

Vi gleder oss til å dele denne kunnskapen med dere.