HELSENORGE
Webinar

Webinar om Sykepleie til pasienter med artrittsykdom

NKRR har gleden av å invitere til webinar om Sykepleie til pasienter med artrittsykdom – slik jobber vi på revmatologisk avdeling 1 oktober 08:30 - 09:00 med sykepleier Ellen Moholt. Som dere kanskje har sett fra forrige invitasjon så har vi webinar denne uken, etterfulgt av webinarer annenhver uke frem mot desember. Sett på kaffen, finn frem godstolen og bli med på en informativ halvtime nå på fredag! 


 

Portrett Ellen Moholt. Foto: Privat
Ellen Moholt. Foto: Privat

Her får dere litt mer informasjon om Webinaret og foredragsholder Ellen Moholt!

 Praktisk om webinaret:

Webinaret holdes fra 08:30 til 09:00 den 1 oktober åpent tilgjengelig for alle gjennom vår YouTube kanal, det er mulighet til å stille spørsmål gjennom chatten. Her kan du se streamen på vår youtube kanal.

Det blir også tilgjengelig på YouTube kanalen vår i ettertid under spillelisten Webinarer.

Hva og hvem får du se?

NKRR har gleden av å invitere til webinar den 1 oktober fra 08:30-09:00. Temaet er: Sykepleie til pasienter med artrittsykdom – slik jobber vi på revmatologisk avdeling. Sykepleier Ellen Moholt holder foredraget og har en mastergrad i klinisk sykepleie og hovedfokus på revmatologi. Hun har erfaring med revmatologi fra da hun var nyutdannet sykepleier i 1988, har jobbet på sengepost, og jobber nå på poliklinikk. Enten du er sykepleier, annen helsepersonell eller pasient så vil du få en lærerik halvtime om hvordan sykepleiere jobber med behandling av artrittsykdom.

Hvorfor dette temaet?

Sykepleie og hva sykepleiere gjør regnes ofte som en godt bevart hemmelighet, og det har skjedd en stor endring innen dette feltet de siste årene. Det kan være nyttig å vite noe om hva vi gjør og ikke minst hvorfor vi gjør det.

Hva gir det deg som deltager?

Deltakere vil få innblikk i hva sykepleiere gjør i møte med mennesker som nettopp har fått en artrittsykdom, og i møte med de som har hatt sykdommen i lengre tid. Det er basert på Europeiske anbefalinger for det vi gjør, og noe av kunnskapsgrunnlaget vi trenger for å kunne gi god sykepleie. Revmatologi er et omfattende tema, så smerte, tretthet og etterlevelse (adherence) er noen stikkord.

Her kan du se streamen på vår youtube kanal.