Helsenorge

Følg årets julekalender

Gled dere! Komiker og sykepleier Lars Berrum lager julekalender for sykehuset. I desember overtar han sykehusets Insta og Face for å bli bedre kjent med sin nye arbeidsplass.

​Berrum er utdannet sykepleier og stilte til tjeneste i vår da sykehuset trengte flere ansatte for å håndtere pandemien. Fortsatt jobber han halv tid som sykepleier på kirurgiske sengeposter. Han har en fleksibel stilling som gjør at han til en hver tid kan flyttes til der behovet er størst.

- Jeg stortrives på sykehuset. Her er det godt miljø, mye bra folk og jeg lærer masse, sier Berrum.

Nå har den kjente komikeren og stand up-eren tatt en liten ekstrajobb. Da Kommunikasjonsavdelingen ba om råd til hvordan vi i disse tunge tider også kan spre litt glede og humør, spurte han om vi ville ha en digital julekalender.

Resultatet serveres nå daglig fra tirsdag førstkommende til og med julaften. Det er bare å glede seg. Berrum blir stadig bedre kjent med ulike sider av jobben og av sykehuset gjennom ett-minutters videoer.

Lars Berrum filmer mens sykepleier Linda Martina Knutsson forklarer og setter veneflon på ham i Akuttmottaket

Så til dere som ikke allerede følger sykehuset på Face og Insta – finn fram mobilen og følg oss nå.

Vil du bli bedre kjent med Lars Berrum mens du venter på julekalenderen? Let ham opp på Insta eller søk poden «Berrum og Beyer snakker om greier».