Koronatesting for Oslo kommune fortsetter

Diakonhjemmet sykehus startet 28. august med drive in-testing for Oslo kommune. Nå forlenges avtalen med kommunen, frem til 10. januar i denne omgang.

​Testpoliklinikken holder til i det gamle akuttmottaket og driftes av Bedriftshelsetjenesten (BHT). Leder i BHT, Kari Gaarder Osnes, sier at de i forrige uke utførte gjennomsnittlig 95 tester daglig.

Avtalen med Oslo kommune forlenges for fire uker om gangen, i denne omgang frem til 10. januar.

Testen gjennomføres utenfor inngangen til det gamle akuttmottaket, til venstre for hovedinngangen.
BHT kommer ut, ingen skal inn.

Beboere i Oslo som ønsker testing, kontakter selv kommunen, se lenken nedenfor.

Det er flere teststeder i Oslo. Hvor du får time er avhengig av hvor du bor og om du har bil.
Det er ikke mulig å ta direkte kontakt med eller bestille time hos teststedene.
Du får SMS med testtid og sted etter at du har bestilt testing.
Det er gratis å ta testen.

Alle som tester positivt for koronavirus blir kontaktet av kommunens smittevernteam.
Resultatet er tilgjengelig på helsenorge.no 1 - 4 døgn etter at du tok testen.

Les mer om bestilling av test, åpningstider, koronatelefon med mer:

Oslo kommune: