Se våre koronadagbøker

Vi har samlet bilder fra innsiden av sykehuset det siste året til tre Koronadagbøker. Disse handler om den usikre første perioden våren 2020, om aktiviteten på sykehuset en gitt dag i mars i år og glimt fra arbeidshverdager og lyspunkt fra hele det siste året.

Seks sykepleiere i fullt smittevernutstyr rundt en intensivpasient

​På denne måten ønsker sykehuset å gi et lite innblikk i stemningen og arbeidet på innsiden av sykehuset i en tid da smittevernhensyn har gjort at sykehuset har vært stengt for pårørende, medier og andre besøkende. Det beklager vi.

Koronadagbok del 1 - Et tilbakeblikk på den første koronatiden våren 2020 Koronadagbokdel 2 - En dag i mars 2021

(Husk lyd).

Den tredje dagboken handler om arbeidshverdager og lyspunkt på sykehuset i løpet av pandemiåret. Den kommer snart.

Diakonhjemmet har tatt et stort ansvar gjennom pandemien. Pandemien i tall for sykehuset kan du lese mer om her:

Et år med korona på Diakonhjemmet sykehus