HELSENORGE

Webinar om videokonsultasjoner

Nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering (NKRR) inviterer til et 30 minutters langt webinar fredag 25. september, kl. 08:30. Så er du interessert i nye, digitale måter å drive behandling og oppfølging av pasienter med revmatisk sykdom på, ikke gå glipp av dette.

Mann foran pc-skjerm gjør videokonsultasjoner
Nye tider krever hyppigere bruk av videokonsultasjoner.

​For å delta, klikk her.

Hvorfor dette temaet?

Spesialisthelsetjenesten hadde i liten grad tatt i bruk videokonsultasjoner før covid-19 pandemien. Smittesituasjonen medførte at fysiske konsultasjoner på revmatologiske poliklinikker ble avlyst, utsatt, eller omgjort til telefon- eller videokonsultasjoner. Når man innfører nye behandlingsmetoder, er det lurt å gjøre en evaluering. Ved Klinikk for Revmatologi, Poliklinikk og Forskning ved Diakonhjemmet Sykehus ble det i juni gjennomført en evaluering av pasientenes og klinikernes erfaringer med videokonsultasjoner. 

Hva gir det deg som deltaker?

Er du interessert i nye, digitale måter å drive behandling og oppfølging av pasienter med revmatisk sykdom på? Nina Østerås, fysioterapeut (PhD) og seniorforsker, og Anne Therese Tveter, forsker og fysioterapeut ved NKRR, ønsker å dele sykehusets erfaringer med videokonsultasjon og å inspirere til å ta i bruk videokonsultasjoner som et alternativ til oppmøte på poliklinikken.

Praktisk informasjon

Webinaret avholdes på YouTube, så benytt denne linken. Det vil bli anledning til i å stille spørsmål underveis i chatten.  

NB! Webinaret starter presis kl. 08.30 så vi anbefaler dere å klikke dere inn i god tid før det. Ingen påmelding er påkrevd. 

Vi gleder oss til å dele denne kunnskapen med dere!