diakonhjemmet sykehus

For media

Er du journalist og ønsker kontakt med sykehuset? Ta kontakt med Kommunikasjonsavdelingen.

Kommunikasjonsavdelingen vil hjelpe deg som journalist til å få rask kontakt med aktuelle fagfolk eller ledelse. Et av våre mål er å hjelpe medias representanter med å finne frem i sykehuset og å tilrettelegge for god kommunikasjon mellom media og sykehusets ansatte.

Normalt ringer du kommunikasjonssjef Pernille Lønne Mørkhagen på tlf. 98203145, eller sender e-post til pernille.l.morkhagen@diakonsyk.no

Får du ikke svar, ring sentralbordet på tlf. 22451500 og de setter deg til stedfortreder.

Fotografering og filming

Diakonhjemmet sykehus ønsker å legge til rette for medienes arbeid, også når det gjelder film og foto. Samtidig skal fotografering og filming alltid gjennomføres på en slik måte at det sikrer pasientenes og ansattes personvern. Forespørsler om fotografering skal gå via Kommunikasjonsavdelingen.

All fotografering, filming og TV-opptak på sengeposter og poliklinikker skal godkjennes av Kommunikasjonsavdelingen i samråd med aktuell avdeling.

Styret og ledelsen

Anders Mohn Frafjord er sykehusdirektør. Han leder et sykehus med fire ledelsesnivåer: Direktør, klinikkledere, avdelingsledere og enhetsledere.

Organisasjonskart (PDF)

Styrets sammensetning

Bilder som kan brukes av media

Her finner du bilder som fritt kan brukes i eventuelle oppslag om sykehuset.

De skal krediteres slik: Foto@"Navn"/Diakonhjemmet sykehus

Bilder for media (klikk bildene for høyoppløslig versjon)
Adm. dir. Anders Mohn Frafjord

Adm. dir. Anders Mohn Frafjord (Foto: Nicolas Tourrenc)

Psykisk helsevern Vinderen (Foto: Nicolas  Tourrenc)

Psykisk helsevern Vinderen (Foto: Nicolas Tourrenc)

Innkjøring til Psykisk helsevern Vinderen (Foto: Trond Bjørnerud).

Sykehusets hovedlokalisasjon ligger på Steinerud

Hovedbygget ved Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen (Foto: Nicolas Tourrenc)

Tre i full blomst ved Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen (Foto: Trond Bjørnerud)

DBL-bygget-Diajkonhjemmet-S.gif

DBL-bygget i Diakonveien 12 på Steinerud (Foto: Trond Bjørnerud)

Vannspeiling av poliklinikkbygget ved Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen.

Vannspeiling av poliklinikkbygget ved Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen (Foto: Trond Bjørnerud)

Poliklinikkene ved Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen (Foto: Trond Bjørnerud)

Sosiale medier

Følg gjerne sykehuset på Facebook og Instagram. Her finner du kortnytt og bilder av store og små begivenheter på sykehuset. Søk Diakonhjemmet Sykehus.

Offentlig journal?

Diakonhjemmet sykehus er et privat ideelt sykehus. Det innebærer at sykehuset ikke er omfattet av offentlighetsloven.

Har du spørsmål om innsyn, kontakt sykehuset gjennom postmottak@diakonsyk.no