For media

Er du journalist og ønsker kontakt med sykehuset? Ta kontakt med Kommunikasjonsavdelingen.

Kommunikasjonsavdelingen vil hjelpe deg som journalist til å få rask kontakt med aktuelle fagfolk eller ledelse. Et av våre mål er å hjelpe medias representanter med å finne frem i sykehuset og å tilrettelegge for god kommunikasjon mellom media og sykehusets ansatte.

Normalt ringer du kommunikasjonssjef Pernille Lønne Mørkhagen på tlf. 98203145, eller sender e-post til pernille.l.morkhagen@diakonsyk.no

Får du ikke svar, ring sentralbordet på tlf. 22451500 og de setter deg til stedfortreder.

Fotografering og filming

Diakonhjemmet Sykehus ønsker å legge til rette for medienes arbeid, også når det gjelder film og foto. Samtidig skal fotografering og filming alltid gjennomføres på en slik måte at det sikrer pasientenes og ansattes personvern. Forespørsler om fotografering skal gå via Kommunikasjonsavdelingen.

All fotografering, filming og TV-opptak på sengeposter og poliklinikker skal godkjennes av Kommunikasjonsavdelingen i samråd med aktuell avdeling.

Styret og ledelsen

Anders Mohn Frafjord er sykehusdirektør. Han leder et sykehus med tre ledelsesnivåer: Direktør, avdelingssjefer og enhetsledere.

Organisasjonskart

Styrets sammensetning

Bilder som kan brukes av media

Her finner du bilder som fritt kan brukes i eventuelle oppslag om sykehuset.

De skal krediterer slik: Foto@Nicolas Tourrenc/Diakonhjemmet Sykehus

Bilder for media (klikk for høyoppløslig versjon)
Adm. dir. Anders Mohn Frafjord

Psykisk helsevern Vinderen

Sykehusets hovedlokalisasjon ligger på Steinerud

Sosiale medier

Følg gjerne sykehuset på face og Insta. Her finner du kortnytt og bilder av store og små begivenheter på sykehuset. Søk Diakonhjemmet Sykehus.

Offentlig journal?

Diakonhjemmet Sykehus er et privat ideelt sykehus. Det innebærer at sykehuset ikke er omfattet av offentlighetsloven.

Har du spørsmål om innsyn, kontakt sykehuset gjennom postmottak@diakonsyk.no