Diakonhjemmet Sykehus som arbeidsplass

Vi liker å si at sykehuset er stort nok til å være faglig dyktig og lite nok til å være fleksibelt og innovativt. Vi skal ta godt vare på både pasientene og hverandre. Vi ønsker deg velkommen til å søke stillinger hos oss for å bidra i dette arbeidet.

Sommerjobb

Hver sommer fra midten av juni og ut august ansetter vi flere sommervikarer, både innen pleie og som leger.

Våre sommervikarer får god opplæring av erfarne og dyktige kolleger.

Ansettelse skjer etter utlysning av stillingene.

Oversikt over ledige sommerjobber hos oss

Sommerjobber innen pleie

Vi oppfordrer både sykepleiere og spesialsykepleiere til å søke sommerjobb hos oss. Videre ansetter vi sommervikarer som er sykepleie- eller medisinstudenter og som har pleieerfaring.

Det kan også være aktuelt å tilby fast helgestilling eller ekstravaktavtale til de som ønsker det, før sommeren. Velkommen til å søke sommerjobb hos oss!

Nyansatte

Alle nyansatte medarbeidere ved sykehuset deltar på et introduksjonsprogram. Målet for programmet er å gi de nyansatt en felles introduksjon til Diakonhjemmet Sykehus som arbeidsgiver slik at de raskt er klare til å starte arbeidet på de lokale enhetene og fortsette med lokal opplæring der. Programmet består av sentrale emner om sykehuset, infeksjonsforebyggende arbeid, HLR, brannvern, innføring i sykehusets ulike datasystemer og kvalitetssystem med mer

Det arrangeres eget introduksjonsprogram for deltidsansatte (faste helgeavtaler) på kveldstid og for sommervikarer.

Det opplyses om tidspunkt for deltagelse på programmet i brevet nyansatte får ved ansettelse.

Åpen søknad og ekstravakt

Vi mottar gjerne åpne søknader fra sykepleiere og spesialsykepleiere og som ønsker å jobbe hos oss. Send oss en kort søknad og CV til personal@diakonsyk.no. Vi anbefaler deg også å følge med på vår oversikt over ledige stillinger og søke elektronisk via aktuelle stillinger der.

Fagutvikling

Sykehusets opplæringstiltak tilsikter å øke både den enkelte ansattes kompetanse og sykehusets kompetanse samlet. Målet er å tilby våre brukere optimal faglig behandling, organisert på en mest mulig hensiktsmessig måte.

Internundervisningen er et viktig virkemiddel for å nå dette målet, og prioriteres derfor høyt. Ansvaret for den faglige og personlige utviklingen ligger primært hos den enkelte. Samtidig har sykehuset som arbeidsgiver ansvar for at forholdene legges til rette for en utviklende og meningsfull arbeidssituasjon

Internundervisning

Et program for internundervisning utarbeides hvert semester. I det inngår også faste kurs i sentrale emner, som for eksempel kommunikasjonskurs, arbeidsplankurs og smerteskole. I tillegg til den interne undervisningen kan sykehuset yte økonomisk støtte til deltakelse ved eksterne kurs.

Universitetstilknytning

Sykehuset er tilknyttet Universitetet i Oslo via professor II-stillinger i revmatologi og psykofarmakologi. Det er en aktiv forskningsvirksomhet knyttet til disse områdene og mange ansatte har doktorgrader. Flere på sykehuset har professorkompetanse og flere er deltidstilknyttet Universitet i Oslo og OsloMet. Voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen arbeider også nært med Psykiatrisk institutt, Universitetet i Oslo. Flere ansatte på de psykiatriske avdelinger er stipendiater og har doktorert i regi av enheten. Medisinerstudenter har praksis i sykehusets akuttmottak og øvrige avdelinger med fokus på å lære journalopptak.

Medisinsk bibliotek

Sykehuset har eget fagbibliotek, som er samlokalisert med høgskolebiblioteket på Diakonhjemmet. Biblioteket skaffer og tilrettelegger litteratur slik at alle ansatte kan holde seg oppdatert innen sitt fagområde og finne egnet informasjon om spesielle emner. Bibliotekarene gir veiledning og opplæring i bruk av kunnskapskilder på Internett.

Les mer om Medisinsk bibliotek

Medarbeidersamtaler

Alle ansatte på Diakonhjemmet Sykehus skal tilbys årlige medarbeidersamtaler med sin nærmeste overordnede. Samtalene er viktige verktøy for å kartlegge sider ved arbeidstakerens arbeidssituasjon. Målet er at den enkelte skal kunne utvikle seg i tråd med sykehusets behov og den enkeltes ønske.

Møt noen av våre ansatte

Nyansatte (1c)

Åpen søknad og ekstravakt (1d)

Fagutvikling (1e)