Avbestille/endre time

Du kan avbestille eller endre timeavtale ved å ringe sykehuset på telefonnummeret oppgitt i innkallingsbrevet.

NB: Muligheten for å gå til "Forespørsel om å endre time" i den elektroniske tjenesten MinJournal er dessverre  tatt ned fra internettet inntil videre, med virkning fra tirsdag 15. september kl 12:00. Dette skjer som et nødvendig proaktivt sikkerhetstiltak på grunn av noen dataangrep i Helse Sør-Øst den siste tiden.

Slik gjør du

15.09.2020: Denne siden er ikke tilgjengelig inntil videre

Diakonhjemmet Sykehus er forhåndsvalgt.

1. Velg den avdelingen du har timeavtale ved
  2. Velg type tjeneste (Forespørsel om endring av time)
  3. Fyll ut skjemaet Personlige opplysninger og send inn

NB:

• Timeavtalen må endres minst 24 timer i forveien (kun virkedager).
  • Om du ønsker SMS-bekreftelse på innsendt forespørsel, legg inn mobilnummeret i skjemaet.

24-timers frist

Timeavtalen må endres minst 24 timer (kun virkedager) i forveien, ellers må du betale gebyr. Gebyret for ikke å møte opp til avtalt time er 351 kroner for pasienter som mottar psykiske helsetjenester og 690 kroner for pasienter som mottar fysiske helsetjenester. Manglende oppmøte til planlagte timer i sykehuset legger beslag på store ressurser årlig.

Bekreftelse

Du får en bekreftelse i et "sprettoppvindu" når skjemaet er sendt. Hvis nødvendig vil du bli kontaktet på telefon. Du vil motta brev fra sykehuset med ny timeavtale så snart ditt ønske om endring er registrert og behandlet.

Dersom du ønsker SMS-bekreftelse på innsendt forespørsel, legg inn mobilnummeret i skjemaet. Om ikke du gjør det, vil du ikke motta bekreftelse, da dette er en tjeneste hvor man ikke logger inn.