Sykehusapotek

Sykehusapoteket ligger i sykehusets underetasje, ved siden av Kirurgisk poliklinikk, inngaang Reidar Kobros vei 5.    

Apotekutsalget er åpent for alle på hverdager fra kl. 9-16.

Apoteket tilbyr pasienter timebestilt legemiddelsamtale med farmasøyt i eget samtalerom. Apotekets personale har i likhet med annet helsepersonell taushetsplikt.

Mange av farmasøytene deltar i tverrfaglig samarbeid på sykehusets ulike poster, både innenfor somatikk og psykiatri. Dessuten underviser farmasøytene om legemiddelbruk på mange kurs på Lærings- og Mestringssenteret (LMS) ved sykehuset. Farmasøytene har spesiell ekspertise på veiledning, service og informasjon til legemiddelbrukeren.

Pasienter med revmatisk sykdom står spesielt i fokus og Sykehusapoteket lagerfører reseptpliktige legemidler som kan være bestillingsvare på andre apotek for disse pasientene.

Sykehusapotekets hovedoppgave er å levere legemidler til Diakonhjemmet Sykehus og Sykehusapoteket har en egen produksjonsavdeling hvor det lages individuelt tilpasset  infusjonsmedisin til den enkelte pasient.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.