Praktisk informasjon

Her finner du mer informasjon om hvor kongressen avholdes, om servering og andre nyttige opplysninger. 

Photo by Life Of Pix from Pexels

​Hvor?

Vi håper å kunne tilby Grønn kongress både digitalt og med oppmøte. Dette avklarer vi i løpet av april. Ønsker du å delta på det fysiske arrangementet betaler du ikke ved påmelding, men mottar en faktura når det er avklart. Det blir uansett et digitalt arrangement – dette er gratis.

Konferansen finner sted på Nationaltheatret konferansesenter, i Haakon VIIs gate 9.  Dette er et sentralt knutepunkt der alle former for kollektivtransport ender opp. Benytter man seg av utgangen «Vika» ved Nationaltheatret stasjon, ser man rett på lokalet når man kommer ut.  Vi håper at alle deltakere vil støtte opp under konferansens miljøsatsing, og benytte seg av kollektivt, gå eller sykle. Nærmeste sykkelparkering er over utgangen til t-banestasjonen, og det finnes flere bysykkelstativ i umiddelbar nærhet. Nationaltheatret konferansesenter er Miljøfyrtårn-sertifisert.

Servering

Det blir servert lunsjbuffet på Grønn kongress. Buffeten har et stort og bredt tilbud av vegetaralternativer. Det serveres ikke rødt kjøtt, og 50 % av råvarene er økologiske. For å spare miljøet, oppmuntrer vi deltakere til å ta vare på kaffekoppen og glasset sitt gjennom dagen, gjerne ta med egen.  Det vil derfor ikke bli ryddet bort fra bordene i løpet av dagen.

Nyttig å vite!

Trenger du en ny mobillader eller PC-lader?  Konferansesenteret opplever at deltakere stadig vekk glemmer igjen ladere og ikke kommer tilbake for å hente dem.  For å unngå å kaste disse, kommer vi til å legge frem laderne på et bord der man kan forsyne seg, om man finner en lader som passer sin mobiltelefon, pc eller mac.


Fant du det du lette etter?