Våre eksperter dykker ned i kostholdsråd og trender. Vi snakker om hvordan ønsket om å være sunn noen ganger kan ta overhånd. Du får også et innblikk i hvordan sykehuskjøkkenet arbeider og smakebiter på det de serverer her.
Seminaret er gratis og åpent for alle, og varer fra 18.00 - 19.30.
Møt opp i auditoriet i Diakonveien 18, rett ved sykehusets hovedinngang.
Program:
- Kostholdsrådene og trender i tiden
v/Maria Grorud Fagerhøi, klinisk ernæringsfysiolog - Slik arbeider sykehuskjøkkenet
v/Vera Trovik Fløgstad og Frode Holland, kokker og kostøkonomer - Når sunn mat blir sykt
v/Edith Berntzen Hesselberg, klinisk ernæringsfysiolog
Det kreves ingen påmelding, men trykk gjerne på "interessert" eller "skal" på vårt arrangement på Facebook slik at det blir lettere for kjøkkenet å planlegge hvor mye mat de skal lage.
Seminaret arrangeres i samarbeid med Klaveness-stiftelsen.
Vel møtt!