Befolkningsseminar 21. november
Tema er sammenhengen mellom sunn mat og god helse. Det florerer av tips og råd om hva som er sunt og ikke, og det er ikke alltid like lett å navigere i havet av informasjon.
Publisert 02.11.2022
Våre eksperter dykker ned i kostholdsråd og trender. Vi snakker om hvordan ønsket om å være sunn noen ganger kan ta overhånd. Du får også et innblikk i hvordan sykehuskjøkkenet arbeider og smakebiter på det de serverer her.
Seminaret er gratis og åpent for alle, og varer fra 18.00 - 19.30.
Møt opp i auditoriet i Diakonveien 18, rett ved sykehusets hovedinngang.
Møt opp i auditoriet i Diakonveien 18, rett ved sykehusets hovedinngang.
Program:
- Kostholdsrådene og trender i tiden
v/Maria Grorud Fagerhøi, klinisk ernæringsfysiolog - Slik arbeider sykehuskjøkkenet
v/Vera Trovik Fløgstad og Frode Holland, kokker og kostøkonomer - Når sunn mat blir sykt
v/Edith Berntzen Hesselberg, klinisk ernæringsfysiolog
Det kreves ingen påmelding, men trykk gjerne på "interessert" eller "skal" på vårt arrangement på Facebook slik at det blir lettere for kjøkkenet å planlegge hvor mye mat de skal lage.
Seminaret arrangeres i samarbeid med Klaveness-stiftelsen.
Vel møtt!